Blog portálu Ethernity


Prosíme, nekupujte losy a nesázejte se. 31.07.2020

Pokud jste se někdy vsadili o peníze nebo jste snad koupili los do Euro Jackpotu nebo jiného portálu, určitě si pamatujete, jak to skončilo, prohráli jste. Pokud ne, jste opravdu šťastný člověk. Tyto slosování fungují tak, aby všechny losy byly dražší jak daná výhra, tudíž nemá smysl kupovat všechny losy co kde seženete, ale také nemá smysl vsadit na Váš jediný los za 200 korun, víte proč? Ne? Protože si miliony lidí koupili los před Vámi a tudíž máte asi tak malou šanci na výhru, jako že do Vás dvakrát udeří blesk. Což může být... děsivé. Slosování takto nefungují, ty fungují trochu jinak, sice máte vyšší šanci na výhru, jelikož se například sázíte o to, jaký tým vyhraje turnaj a nebo jaký bude výsledek, například 3:1. Tyto turnaje, soutěže či prosté zápasy se mohou falšovat, jelikož dnešní doba je doba, kdy se korumpují hráči i trenéři, kouči, rozhodčí, tak nemá smysl na takové zápasy sázet, jelikož i když víte, že Vaše oblíbená Sparta nebo Slavia je skvělý tým plný odhodlaných hráčů, stejně nemusí vyhrát. Všimli jste si, že FC Sparta poslední dobou nevyhrává žádný zápas? Já ano a to si pamatuji dobu, kdy Sparta byla neporazitelná.

Má tedy smysl sázet se nebo kupovat losy do slosování? Ano, ale jen pokud máte vše zaplaceno a ty peníze, které za sázku nebo koupi losu utratíte, již nebudete potřebovat.

Co je lepší než nesázení a nekupování losů? Šetření. Máte sen, že jednou budete řídit Audi R8? Našetřete si na to auto. Jelikož i to bude trvat kratší chvíli než Vaše "vytoužená" výhra z losování nebo sázení. Samozřejmě je fakt, že v sázení máte Vyšší šanci na výhru, ale jakmile vyhrajete jednou, prohrajete víckrát.

Opravdu můžete získat 500 Kč? 28.07.2020

Je tomu již pár dní, co se na YouTube a bůh ví kde ještě objevuje reklama, ve které Vám "robotický hlas" nabízí 500 Kč za to, že budete 10 minut poslouchat nahranou zprávu, která Vám cosi namlouvá. NEVĚŘTE TOMU!

Náhodou jste si určitě všimnuli, že na thumb nailu (náhled videa) se objevují tváře slavných českých YouTuberů, mezi které patří MenT, HouseBox, Stay12 a další, velcí i menší YouTubeři, aby to získalo více pozornosti a aby to bylo více důvěryhodný,

Každopádně již podle způsobu, kterým je video udělané je možné posoudit, že se jedná o podvodnou reklamu, která je navíc v ČR ilegální a i přes to YouTube reklamu povolil, neví se, jestli se o tom dozvěděla policie či jiný úřad, ale daní YouTubeři, kteří byli "zneužiti" se k situaci vyjádřili na příslušných sociálních sítích.

Za nás se jedná o problém, který by mohl být velice nebezpečný. Jelikož je podvodná reklama venku již nějaké dva týdny, tak se na tuto reklamu mohlo nachytat již přibližně 50 lidí, což znamená, že z toho osoba stojící si za tuto reklamu mohla vydělat již třeba 100 tisíc Kč.

Skvělé video, které vše vysvětluje do podrobna zde.

Ethernity
Originál od roku 2020
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky